Yritys

 

Tietoja meistä

Moventor Oy on moderni, kansainvälinen, voimakkaasti kasvava ja kehittyvä yritys. Olemme erikoistuneet teiden ja lentokenttien kiitoteiden kitkanmittauslaitteisiin ja sen ympärille rakentuviin tuotteisiin. Pääliiketoimintaamme on suunnitella, kehittää, valmistaa, myydä, toimittaa ja huoltaa Skiddometer BV11 kitkanmittauslaitteita. Toimimme tällä hetkellä n. 60:ssä eri maassa apunamme osaava jälleenmyyntiverkosto. Myymme myös yhteistyökumppaneidemme tuotteita, kuten Kanadalaisen Schulten lumenraivauskalustoa ja ruohonleikkauslaitteita Suomen markkinoille sekä Itävaltalaisen EHR- Fahrzeugtechnik:n erilaisia puhdistustuotteita, kuten imulakaisukoneita, Skandinavian edustajana.

Moventorin pääkonttori ja tehdas sijaitsevat Ylöjärvellä Tampereen kupeessa. Olemme sitoutuneet tuottamaan ja toimittamaan laadukkaita tuotteita, jotka auttavat asiakkaitamme tuottavaan ja laadukkaaseen työhön.

Turvallisuus ja ympäristö

Moventor huolehtii terveys- ja turvallisuusasioista eettisten arvojensa mukaisesti. Olemme sitoutuneet suojaamaan kaikkien työntekijöidemme, alihankkijoidemme ja asiakkaittemme terveyden ja turvallisuuden. Soveltamalla turvallisuustekijöitä kaikkiin tuotteisiimme, takaamme tehokkaan ja turvallisen työskentelyn kaikille meidän tuotteidemme parissa työskenteleville.

Moventor on sitoutunut myös pitämään huolta ympäristöstämme. Tuotteemme elinkaarisuunnittelu on tehty siten, että se kuormittaa ympäristöä mahdollisimman vähän ja voimme hyvällä sydämellä sanoa olevamme siinä markkinoiden paras. Valmistusmenetelmillä ja alihankkijoiden tarkalla valinnalla varmistamme, että ympäristövaikutuksemme on mahdollisimman pieni. Otamme huomioon myös pienet valinnat päivittäisessä työssämme, jolla uskomme olevan positiivinen vaikutus ympäristöömme.

 

CFME – Continuous friction measuring equipment – Kitkanmittauslaitteet

CFME tarkoittaa laitetta, jolla kitkanarvot määritetään mittaamalla koko kiitotien pituus. Tämä tapa on kaikkein tarkin menetelmä ja näin ollen saadaan eroteltua huomiota vaativat kiito- tai maantien osat. Skiddometer periaate teki läpimurron jo 60 vuotta sitten ja jatkaa samaa menestystarinaa edelleen. Laitteet ovat päivittyneet ympärillä moneen otteeseen mutta perusperiaate säilyy edelleen samana. Tämä kehitystyö hyvän tuotteen ympärillä on tehnyt Skiddometeristä luotettavimman ja edistyksellisimmän kitkanmittauslaitteen markkinoilla. Moventor suunnittelee, valmistaa, myy ja huoltaa Skiddometer BV11 kitkanmittauslaitteita jo 60:neen maahan.

 

Asematasojen ja kiitoteiden puhdistus

Asematasot ja kiitotiet tuleee puhdistaa aika-ajoin sinne kertyneistä kemikaaleista, liasta ja kumijäämistä. Ympäristöystävälliset lentoasemat keräävät lentokoneisiin ja kiitotielle levitettävän jäänestoaineen talteen ja kierrättävät sen. Moventor tarjoaa laitteistoja jokaiseen tehtävään.

 

Lumenraivaus ja ruohonleikkaus

Moventor tukee myös kiitoteiden ulkopuolisten alueiden kunnossapitoa tarjoamalla laadukkaita lumilinkoja ja -auroja sekä ruohonleikkureita. Pääasiassa traktoreiden voiman ulosottoihin liitettävät laitteet hoitavat vaativat työtehtävät tehokkaasti.

 

Tuotteet

Kaikki Moventorin tuotteet ovat suunniteltu ja rakennettu vastaamaan kovia vaatimuksia. Tuotteet ovat laadukkaita, luotettavia ja vastaavat vaatimuksiin. Laadukkaiden valmistusmenetelmien ja komponenttien vuoksi voimme taata, että tuotteillamme on markkinoiden pisin elinkaari.

 

Moventorin tuotevalikoima koostuu seuraavista tuoteryhmistä:

  • Skiddometer BV11, maailman johtava jatkuva kitkanmittauslaite (CFME). Skiddometer® kitkanmittausjärjestelmiä on käytössä siviili- ja sotilasilmailussa yli 400 yksikköä. Järjestelmä sisältää Skiddometer BV11 vaunun tai auto integraation sekä mittaustietokoneen. Vaihtoehtoisesti järjestelmät voidaan varustaa vesijärjestelmillä erilaisiin mittaustarpeisiin.
  • EHR-Fahrzeugtechnik Puhdistusjärjestelmät (Scandinavian edustus). EHR Puhdistusjärjestelmät vastaavat vaativiin puhdistushaasteisiin. Näitä tehokkaita ja laadukkaita tuotteita käytetään lentoasemilla, katujen kunnossapidossa, kaupungeissa ja monissa muissa projekteissa ympäri maailman.
  • Schulten laadukkaat lumenraivauskalusto sekä ruohonleikkausjärjestelmät. Laadukkaat ja tehokkaat traktoriin liitettävät järjestelmät vastaavat lentoasemien, yksityisen puolen sekä kaupunkien tarpeet erilaisiin kunnossapitotarpeisiin.
  • Moventor tarjoaa myös jälkimarkkinoinnin, koulutukset ja konsultointia omiin ja edustamiimme tuotteisiin. Tarjoamme myös erilaisia omistusvaihtoehtoja, vuokrausta ja leasingia.