Kumppanit

 

EHR logo

Moventor toimii Skandinavian (Tanska, Viro, Suomi, Ruotsi, Norja) edustajana laadukkaille EHR puhdistusjärjestelmille. Nämä edistyneet tuotteet ovat kuorma-auton rungolle tai perävaunuun asennettavia puhdistusjärjestelmiä. Ne on suunniteltu käytettäväksi lentoasemilla, katujen kunnossapidossa, kaupallisessa kunnossapidossa sekä teiden kunnostusprojekteissa. Yleisiä käyttökohteita ovat katujen puhdistus, kumin poisto kiitoteiltä, lentokoneiden jäänestoaineen imeminen pinnasta, merkintöjen ja maalin poisto teiltä ja lentoasemilta, kaivojen tyhjennys, yms. Käyttökohteet vaihtelevat paljon ja koneet pystytään räätälöimään vastaamaan parhaiten käyttäjien tarpeita.

EHR puhdistusjärjestemät valmistetaan Götzis:ssä Itävallassa. Kaikki tuotteet rakennetaan asiakkaan tarpeiden mukaan, jolloin saadaan toimivin laite vastaamaan tarpeita. Räätälöinti on mahdollista pitkän kokemuksen ja laajan projektiosaamisen myötä. Koska tuotteiden räätälöinti on arkipäivää, ovat tuotteet silti kustannustehokkaita.

Lue lisää: www.ehr-fahrzeugtechnik.at

 

 

Moventor toimii Suomen edustajana laadukkaille Schulten tuotteille. Valikoimasta löytyy laaja valikoima erilaisia lumiauroja ja linkoja sekä kesätuotteissa kivenkerääjiä ja heinänleikkureita. Pääosin traktorin ulosotoista voimansa ottavat tuotteet ovat erittäin laadukkaita ja helppokäyttöisiä. 

Schulten tuotteet valmistetaan Kanadassa. Kaikki tuotteet rakennetaan laadukkaista materiaaleista ja ne on tehty kestämään kovaa käyttöä. Kanadassa on jopa rankemmat lumiolosuhteet verrattuna Suomeen, joten tuotteet ovat suunniteltu haastaviin käyttökohteisiin.

Lue lisää: http://www.schulte.ca