Lumilingot traktoriin

Schulten RDX, SDX ja SBX lumilingot ovat laadukkaita, traktorin ulosottoon liitettäviä tuotteita. Schulten tarnina alkoi Englefeldistä, Saskatchewanissa 1912 kun Casper Schulte avasi sepän pajan ja siitä lähtien toiminta on kasvanut viidelle mantereelle. Tehdas toimii Saskatchewanissa ja siellä valmistetaan laadukkaat tuotteet vastaamaan asiakkaiden erilaisia tarpeita. Lumilinkoja löytyy eri kokoluokkiin ja erilaisiin tarpeisiin. Lue lisää vaihtoehdoista alta.

 

 

RDX-117 Lumilinko

Pyörivällä heittopäällä varustettu traktorin eteen tai taakse tuleva järeä lumilinko. Heittosuuntaa voidaan säätää vasemmalle, oikealle tai keskelle hydraulisylinterin avulla. Lujaa materiaalia, joten kestää kovaa käyttöä. Tehokas 1000rpm välitysuhteella pyörivät terä heittää lumen riittävän kauas, jolloin työn teho paranee. Kapasiteetti märällä lumella on SDX sarjaa hieman tehokkaampi.

Lue lisää.

 

 

 

 

Lumilinko Schulte SDX-117SDX-117 Lumilinko

Pyörivällä heittopäällä varustettu traktorin eteen tai taakse tuleva lumilinko. Heittosuuntaa voidaan säätää vasemmalle, oikealle tai keskelle hydraulisylinterin avulla. Lujaa materiaalia, joten kestää kovaa käyttöä. Tehokas 1000rpm välitysuhteella pyörivät terä heittää lumen riittävän kauas, jolloin työn teho paranee.

Lue lisää.

 

 

 

 

 

Schulte RDX-102 lumilinkoRDX-102 Lumilinko

Pyörivällä heittopäällä varustettu traktorin eteen tai taakse tuleva lumilinko. Heittosuunta vasemmalle, oikealle tai keskelle putkesta. Saadaan tehokas lopputulos, koska lumi voidaan heittää suoraan sivuille sen kulkematta putken kautta. Lujaa materiaalia, joten kestää kovaa käyttöä. Tehokas 540rpm välitysuhteella pyörivät terä heittää lumen riittävän kauas, jolloin työn teho paranee.

Lue lisää.

 

 

 

 

Lumilinko SDX-840SDX-840 Lumilinko

Pyörivällä heittopäällä varustettu traktorin eteen tai taakse tuleva lumilinko. 2,14m työskentelyleveys on riittävä useimpiin lumenraivaustöihin. Tehokas puhallin ja kääntyvä heittopää. Lujaa materiaalia, joten kestää kovaa käyttöä. Tehokas 540rpm välitysuhteella pyörivät terä heittää lumen riittävän kauas, jolloin työn teho paranee.

Lue lisää.

 

 

 

 

 

SBX LumilinkoSBX-75&87 Lumilinko

Pyörivällä heittopäällä varustettu traktorin tai Bobcatin yms. eteen tai taakse tuleva lumilinko. 1.9 tai 2.2m työskentelyleveys on riittävä useimpiin lumenraivaustöihin. Tehokas puhallin ja kääntyvä heittopää. Lujaa materiaalia, joten kestää kovaa käyttöä. Erittäin kätevä pienempiin lumenraivaustöihin esim. työmailla tai piha-alueilla.

Lue lisää.

 

 

 

 

 

 

Tässä on lueteltu vain pieni osa laadukkaasta valikoimastamme lumilingoista. Jos sinulla on kysyttävää näistä tuotteista tai haluat keskustella mikä olisi paras ratkaisu juuri sinun tarpeisiin, otathan yhteyttä. Autamme mielellämme valitsemaan oikean tuotteen, kun tiedämme tarpeenne tarkemmin. Valikoimastamme löytyy varmasti juuri oikea tuote kaikkiin käyttökohteisiin.

 

 

Takaisin talvituotteisiin.