Lumiaurat ja kiinnikkeet

Schulten SV Blade taittuvat V-aurat ovat laadukkaita, traktoriin tai vastaavaan ajoneuvoon liitettäviä tuotteita. Usein on myös tarve viedä lumilinko tai -aura traktorin etupuolelle, jolloin Schulten FM-sarjan kiinnikkeet ovat täydellinen ratkaisu siihen. Schulten tarnina alkoi Englefeldistä, Saskatchewanissa 1912 kun Casper Schulte avasi sepän pajan ja siitä lähtien toiminta on kasvanut viidelle mantereelle. Tehdas toimii Saskatchewanissa ja siellä valmistetaan laadukkaat tuotteet vastaamaan asiakkaiden erilaisia tarpeita. Laadukkaat lumiaurat sopivat kaikkiin käyttökohteisiin.  Lue lisää lumiaura vaihtoehdoista alta.

 

 

SV Blade lumiauraSV Blade taittuva V-lumiaura

Monikäyttöiset SV Blade lumiaurat sopivat moneen käyttökohteeseen, esimerkiksi pihojen auraus, pienempien teiden auraus, parkkipaikat, yms.  “V” asetuksella saat aurattua tien todella syvässäkin lumessa yhdellä kerralla, jolloin raivaat tien nopeasti perille asti. Jos haluat kerätä lunta kasaan, voidaan asentoa muuttaa kourumaiseksi, jolloin lumi ei pakene sivuille. Liitännät ovat vaimennettu hydraulisilla paineakuilla, jolloin auraus on joustavaa eikä rasita traktoria. Erilaisia kiinnitysvaihtoehtoja sekä auran leveyksiä on saatavilla.

Lue lisää.

 

 

 

 

Lumiauran tai lumilingon kiinnikeFM-115 Kiinnitys traktorin etupuolelle

Tällä kiinnikkeellä saadaan vaihdettua ulosoton voima traktorin etupuolelle. Samalla saadaan täydellinen kiinnitys traktorin etupäähän ilman modifikaatioita. FM-115 kiinnike sopii pienemmille lumilingoille sekä kaikille auramalleille.

Lue lisää.

 

 

 

 

 

 

Lumilingon kiinnitys traktorin etupuolelleFM-350 Kiinnitys traktorin etupuolelle

Tällä kiinnikkeellä saadaan vaihdettua ulosoton voima traktorin etupuolelle. Samalla saadaan täydellinen kiinnitys traktorin etupäähän ilman modifikaatioita. FM-350 kiinnike sopii suuremmalle voimantarpeelle ja suuremmille lumilingoille sekä kaikille lumiauroille.

Lue lisää.

 

 

 

 

Takaisin talvituotteisiin.