Ruohonleikkaus

XH-1000 RuohonleikkuriSchulten FX ja XH sarjan ruohonleikkurit ovat laadukkaita, traktorin ulosottoon liitettäviä tuotteita. Schulten tarnina alkoi Englefeldistä, Saskatchewanissa 1912 kun Casper Schulte avasi sepän pajan ja siitä lähtien toiminta on kasvanut viidelle mantereelle. Tehdas toimii Saskatchewanissa ja siellä valmistetaan laadukkaat tuotteet vastaamaan asiakkaiden erilaisia tarpeita. Ruohonleikkureita löytyy eri kokoluokkiin ja erilaisiin tarpeisiin. Lue lisää vaihtoehdoista.

 

 

 

 

 

FX-107 RuohonleikkuriFX-107 Ruohonleikkuri

Pyöriväteräinen pienemmän sarjan ruohonleikkuri moniin käyttötarpeisiin.  Traktorin ulosotosta voiman ottava laadukkailla terillä varustettu ruohonleikkuri vastaa tarpeisiisi pienemmillä alueilla ja jossa tarvitset helppoa liikuteltavuutta.

Lue lisää.

 

 

 

 

 

 

 

Ruohonleikkuri traktoriinFX-315 Ruohonleikkuri

Uusi FX-315 pyöriväteräinen traktoriin liitettävä ruohonleikkuri on paras valinta, kun kriteereinä on suorituskyky ja hyvä tulos. Uudistunut patentoitu takapää ja korkeussäätö sallivat käyttäjän säätää jakelua ja korkeutta, jolloin vaihto erilaisten leikkauspintojen tai -korkeuksien välillä on helppoa. Jäteheinän takapää voidaan avata tai sulkea vaatimusten mukaan.

Lue lisää.

 

 

 

 

 

RuohonleikkuriXH-1500 Ruohonleikkuri

Schulten Series 4, XH-1500 ja XH-1000 pyöriväteräiset traktoriin liitettävät ruohonleikkurit tarjoavat ratkaisun vaativiin leikkauskohteisiin. Terän pyörimisnopeutta on parannettu ja tilaa kotelon alla suurennettu, jolloin saadaan laadukas leikkaustulos kaikissa olosuhteissa. Laite on jousitettu keskelt, jolloin se vähentää rasitusta leikkurilta sekä traktorilta. Markkinoidin parhaimpiin kuuluva maavara sallii leikkaamisen myös vaativissa maastoissa. Huoltokohteet ovat helposti saatavilla ja huoltovälit on optimoitu.

Lue lisää.

 

 

 

 

 

Titan 5000 kivenkerääjäTitan 5000 Kivenkerääjä

Schulten kivenkerääjien luotettavuus on tulos yli 50 vuoden kokemuksesta kivenkeräyslaitteista. Laadukkaat materiaalit yhdessä järeisiin ratkaisuihin takaavat pitkän elinkaaren ja toiminnan kaikissa olosuhteissa. Titan 5000 on järeä kivenkerääjä kaikkiin tarpeisiin, koska se pystyy keräämään kiviä 2-69cm väliltä.

Lue lisää.

 

 

 

 

Tässä on lueteltu vain pieni osa laadukkaasta valikoimastamme ruohonleikkaukseen ja kivenkeräykseen. Jos sinulla on kysyttävää näistä tuotteista tai haluat keskustella mikä olisi paras ratkaisu juuri sinun tarpeisiin, otathan yhteyttä. Autamme mielellämme valitsemaan oikean tuotteen, kun tiedämme tarpeenne tarkemmin. Valikoimastamme löytyy varmasti juuri oikea tuote kaikkiin käyttökohteisiin.