Huolto ja Kalibrointi

 

Mittalaitteiden kalibroinnit

Annual calibration of Continuous Friction Measuring Equipment (CFME)

Mittalaitteiden kalibrointi on tärkeä osa laadunvalvontaa. Näin saadaan varmistettua, että mittalaitteet näyttävät oikeita arvoja ja niihin voidaan luottaa. Moventor tarjoaa palvelut kaikkiin myymiinsä mittalaitteisiin, huollosta kalibrointeihin. Huollosta ja kalibroinnista annetaan raportit ja asiakas voi liittää ne omaan laadunhallintajärjestelmäänsä.

Skiddometer BV11 kitka-arvot ovat tärkeimmät lukemat mikä liittyy kiitotien liukkauteen. Koska Skiddometer BV11 kitkanmittauslaitteita on käytetty siviili- ja armeijailmailussa jo vuosikymmeniä, ovat laitteen lukemat luultavasti kaikista tunnetuimmat kitkalukemat maailmassa.  Kun kitkanarvot ovat tiedossa, pilotit voivat helposti laskea tarvittavan laskeutumispituuden. Kitkanarvot voidaan myös syöttää lentokoneen järjestelmään, jolloin voidaan päättää laskeeko lentokone jarrutusvoiman automaattisesti vai päättäkö pilotti siitä.

Koska lentokoneet operoivat eri lentokentillä, on tärkeää, että ilmoitetut kitkanarvot korreloivat keskenään. 100% vertailukelpoisuus eri lentoasemien Skiddometer kitkanmittauslaitteiden välillä voidaan varmistaa kalibroimalla laitteet aika-ajoin. Vuosittainen kalibrointi on hyvä aikaväli kalibroinnille tai aina, kun laajempia huoltotoimia tehdään, varsinkin mittapyörän alueelle. Kalibroinnista ja huollosta annetaan raportit ja sertifikaatit, jotta myöhemmin voidaan todentaa kalibrointi tehdyksi.

Taattu suorituskyky ja riskienhallinta ovat tärkeitä osa-alueita asiakkaillemme. Ammattitaitoinen vuosihuolto ja -kalibrointi on erittäin tärkeää näiden osa-alueiden varmistamiseksi. Tuotepalvelut ja tarkastukset, jotka suorittaa valtuutettu Moventorin huoltoinsinööri, takaa asiakkaillemme toimintavarmuuden. Tällainen kolmannen osapuolen tarkastus antaa luotettavan todistuksen tehdystä työstä ja laitteen luotettavuudesta.

Kaikki edellä mainitut pätevät myös muihin Moventorin myymiin mittalaitteisiin.

Ota yhteyttä ja keskustellaan huolto- ja kalibrointitarpeistanne.

 

 

Huollot ja kunnostukset

Continuous friction measuring equipment before factory overhaul

Moventor Oy tarjoaa asiakkailleen huoltopalvelut kaikkiin myymiinsä laitteisiin; kitkanmittauslaitteet, ruohonleikkurit, lumilingot, lumiaurat, yms. Skiddometer kitkanmittauslaiteiden elinkaari on todella pitkä ja sitä voidaan vielä jatkaa tehdaskunnostamalla laitteet. Tehdaskunnostuksessa vaihdetaan kaiki kuluvat osat, metalliosat irroitetaan, hiekkapuhalletaan ja maalataan. Samalla tietokonepuoli voidaan päivittää viimeisimpään versioon.

 

 

 

 

Continuous friction measuring equipment factory overhauled

 

 

 

 

 

 

 

 

Takaisin palveluiden etusivulle.