Palvelut

Moventorin huoltopalvelutMoventor tukee asiakkaitaan koko tuotteiden elinkaaren läpi optimoimed luotettavuuden, tehokkuuden ja suorituskyvyn. Palveluvalikoimamme sisältää koulutukset, käyttöönotot, tuotetuen, huoltopalvelut, mittalaitteiden kalibroinnit, varaosat sekä huoltosopimukset. Myös leasingsopimukset ovat mahdollisia.

Moventorilla on asiakkaita lähes 60:ssä maassa ympäri maailman ja lojaalien asiakkaiden määrä kasvaa jatkuvasti. Lupauksemme on toimittaa parhaat palvelut ja tuotteet maailmassa sekä auttaa asiakkaitamme kaikissa tarpeissa. Parannamme jatkuvasti asiakaspalveluamme, globaalia palveluverkostoa ja jälkimarkkinatukea. Olemme palveluksessanne missä ja milloin vain!

 

Mittalaitteiden huolto ja kalibroinnit

Mittalaitteiden kalibrointi on tärkeä osa laadunvalvontaa. Näin saadaan varmistettua, että mittalaitteet näyttävät oikeita arvoja ja niihin voidaan luottaa. Moventor tarjoaa palvelut kaikkiin myymiinsä mittalaitteisiin, huollosta kalibrointeihin. Huollosta ja kalibroinnista annetaan raportit ja asiakas voi liittää ne omaan laadunhallintajärjestelmäänsä.

Moventor tarjoaa asiakkailleen huoltopalvelut kaikkiin myymiinsä laitteisiin; kitkanmittauslaitteet, ruohonleikkurit, lumilingot, lumiaurat, yms. Skiddometer kitkanmittauslaiteiden elinkaari on todella pitkä ja sitä voidaan vielä jatkaa tehdaskunnostamalla laitteet. Tehdaskunnostuksessa vaihdetaan kaiki kuluvat osat, metalliosat irroitetaan, hiekkapuhalletaan ja maalataan. Samalla tietokonepuoli voidaan päivittää viimeisimpään versioon.

Lue lisää.

 

Koulutus

Moventor järjestää käyttö- ja huoltokoulutuksia kaikkiin tuotteisiimme. Koulutus voidaan pitää asiakkaan tiloissa tai koulutustiloisamme Suomessa. Koultukset räätälöidään osallistujien tarpeiden mukaan ja keskitytään niihin osa-alueisiin, jotka nähdään tärkeäksi.

Lue lisää.

 

Varaosat

Moventor tarjoaa varaosat nopeasti ja luotettavasti yleensä jo seuraavaksi päiväksi. Pidämme varastossamme Skiddometer tuoteperheen varaosat 100%:sti ja olemme jatkuvasti saataville osien suhteen. Maailmanlaajuinen jakeluverkosto takaa, että varaosat saavuttavat asiakkaan nopeasti ja luotettavasti.

Lue lisää.

 

Takaisin yrityksen tietoihin.