Lisävarusteet

 

Skiddometer kitkanmittauslaitteeseen voidaan liittää erilaisia lisävarusteita, jotka antavat lisäarvoa käyttäjälle. Pyrimme, että yhdellä mittauksella saataisiin mahdollisimman paljon tietoa pinnasta ja niiden käsittely olisi mahdollisimman helppoa. Tarjoamme myös käytettävyyttä parantavia lisävarusteita, kuten pilvipalvelun tuloksille sekä mahdollisuuden langattomaan yhteyteen kitkanmittausvaunun ja auton välillä.

 

Kitkanmittauslaitteiden lisävarusteet

 

TSC – Touch Screen Computer

KitkanmittaustietokoneTouch Screen Computer eli kosketusnäytöllinen tietokone on viimeisin innovaation kitkanmittauksessa. Se muuttaa ajattelutapaa koko kitkanmittausteollisuudessa, koska se hyödyntää kaupallisia tablettitietokoneita. Näin ollen käyttäjä voi aina päivittää laitteistonsa uusimpiin. Ohjelmisto on suunniteltu käytettäväksi millä tahansa Android laitteella. Tämä digitalisoitu järjestelmä sallii lisälaitteiden liittämisen järjestelmään ja CAN kommunikaatiolla tiedonsiirto on helppoa, jolloin yhdestä laitteesta saadaan tehtyä monikäyttöisempi.

 

 

 

 

MI-900 Tietokone

MI-900 kitkanmittaustietokoneSkiddometer MI-900 tietokone on kehitetty läheisessä yhteistyössä useiden lentokenttien ja armeijan kanssa. Sillä ohjataan kitkanmittauslaitteita ja tulokset voidaan tulostaa samasta laitteesta. Tulokset tallennetaan myös muistikortille ja niiden analysointi tietokoneella on mahdollista Moventorin omalla Friction -ohjelmalla. MI-900 tietokone on jatkoa MI -tietokoneiden sarjalle (9 ja 90) ja se on erittäin suosittu vaativissa olosuhteissa, joissa kaupalliset tietokoneet eivät pärjää. Se on myös MIL luokiteltu ja kommunikaatio on suojattu.

 

 

 

 

Langaton yhteys

Wireless communication for Skiddometer BV11

Skiddometer BV11 kitkanmittausvaunu voidaan varustaa langattomalla yhteydellä. Siten päästään eroon kaapelista mittaustietokoneen ja vaunun välillä, joka tekee mittaamisesta entistä helpompaa. Yhteys voidaan valita Bluetoothin ja WiFi:n välillä. Vaunu ottaa sähkönsä pienestä kyydissä olevasta akusta. Vaikka vaunu olisi varusteltu langattomalla yhteydellä, se ei poissulje kaapelin kytkemistä tarpeen mukaan.

 

 

 

 

Pilvipalvelu

Web service for friction information

Kun käytetään kosketusnäytöllistä mittaustietokonetta kitkanmittauslaitteiden (tai muiden tarjoamiemme mittalaitteiden kanssa) voidaan tiedot lähettää autosta suoraaan pilvipalveluun. Pilvipalveluun kirjaudutaan nettiselaimen kautta (www.skiddometer.com) ja sieltä dataa saadaan ladattua monissa muodoissa. Näin ollen kaikki tarvittavat osapuolet saavat pääsyn tietoihin heti mittausten jälkeen ilman viivettä.

 

 

 

Takaisin kitkanmittauslaitteisiin.